Prettige feestdagen en

een gelukkig 2018

____

Beelden uit de

dagelijkse praktijk

___

Paris Rooftop #4,  © Michael Wolf

Het Fotomuseum Den Haag ondersteunen wij al jarenlang van harte. Zij maken kunst & cultuur voor een breder publiek toegankelijk. Enerzijds via spraakmakende tentoonstellingen van grote namen in de fotografie, anderzijds door ook amateurfotografen uit Nederland een platform te bieden. Hierdoor ontstaat een mooie collectie met beelden uit de dagelijkse praktijk.

Het recht naar de praktijk

___

Wij zijn dagelijks bezig om het recht naar de praktijk te brengen. De letter van de wet vertalen we naar oplossingen die werken voor onze cliënten. Juridische vraagstukken kunnen namelijk doorslaggevend zijn voor een succesvolle implementatie van plannen en projecten. Wij weten wat wel of niet werkt in de praktijk en onze cliënten bereiken sneller hun gewenste doelen.

Downloads

___

 

Download hier de complete set van 3 foto’s.*

Desktop…

Mobile…

*Alleen voor privégebruik

Over Michael Wolf

Fotograaf Michael Wolf (1954) begon zijn carrière als journalistiek fotograaf en maakte daarna met succes de overstap naar de kunstfotografie. Zijn achtergrond als journalist is nog steeds terug te zien in zijn sociaal-geëngageerd foto’s. Het centrale thema van Wolfs werk is het leven in metropolen, zoals Tokyo, Hong Kong en Chicago. Beroemde series van Wolfs hand zijn onder andere Tokyo Compression (2010-2013), die de drukte in de metro van Tokyo in beeld brengt, Google Streetview (2008-2012), een samenstelling van rauwe, bijzondere en humoristische momenten die te vinden zijn via Google Streetview, en Paris Rooftops (2014), een weergave van de romantische schoonheid van de daken van Parijs. Het Fotomuseum Den Haag maakt in samenwerking met het fotografiefestival Les Rencontres d’Arles een uniek retrospectief van Wolfs oeuvre.

Deze foto’s worden u aangeboden door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn.